sâmbătă, 30 iulie 2011

Hot Dish - Invata sa gatesti ca un profesionist


Seria de jocuri de gatit propuse de Meki junior continua de aceasta data cu Hot Dish, un joc ce demonstreaza ca oricine poate deveni un bucatar priceput.
Cu o interfata simpatica si pe placul copiilor, Hot Dish ii pune pe micii bucatari la treaba, fie ca e vorba de amestecat, fiert, maruntit, tocat sau intins aluatul.
Instructiunile sunt precise iar timpul pretios: clientii au sosit deja si sunt tare infometati. Asa ca nu trebuie sa va tremure mana nici atunci cand amestecati in sosul pentru paste sau adaugati ingredientele pe o pizza.
Jocul dezvolta atat viteza de reactie, cat si atentia la detalii, copiii se vor simti ca nici mici maestri bucatari si, cel mai important, totul se desfasoara in fata computerului, fara pericolele existente in bucatarie si dezordinea de rigoare.
Asa ca printi, fiti linistiti, copiii vostri se vor distra in voie in timp ce vor prepara cele mai diversificate feluri de mancare, vor fi eveluati pentru acestea primind stelute aurii si nu vor fi cu nimic mai prejos decat un bucatar adevarat.


Bon apetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu