sâmbătă, 30 iulie 2011

Jocuri de grup - Sultanul

Sultanul reprezinta un titlu dat monarhului din Imperiul Otoman și din alte țări musulmane in trecut. In zilele noastre, desi nu mai exista titlul de sultan, acesta a ramas viu in crierile de genul 1001 de nopti sau povesti pentru copii (de exemplu Aladdin).
Prin definite Sultanii erau niste "regi" cu puteri depline, care puteau face ce pofteau in tara lor.
Pentru a familiariza copiii cu aceasta lume orientala a basmelor, Meki propune un joc ce poate fi jucat in grup: Sultanul, un joc incredibil de atragator si de amuzant, de jucat mai ales daca e anotimp rece sau vreme urata. Se imbina elementele de joc de rol cu cunostinte din domeniul limbajului, iar copiii se pot amuza nespus.
Puteti afla mai multe accesand site-ul Meki Junior, la sectiunea Jocuri de grupa, achizitionand un abonament de doar 1 euro/luna. Dar ce inseamna un euro in schimbul accesului integral pe site-ul meki?
Ganditi-va in special la zecile de povesti disponibile, pe care doar prichindelul dumneavoastra le va asculta, de zecile de imagini de colorat si alte surprize disponibile doar pentru abonati. De ce sa stati pe ganduri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu