vineri, 29 iulie 2011

Lumea Disney - Regele Leu II: Mandria lui Simba


Este foarte greu sa mentii o prietenie cand toata lumea se asteapta sa fiti dusmani sau, mai rau, cand familiile voastre se urasc. Ce e mai important in acest caz: prietenia sau parerea celor din familia ta?
"Regele Leu II" ("The Lion King II: Simba's Pride") este continuarea filmului de animaţie "Regele Leu", produs de Disney Toon Studios. Kira, fiica lui Simba si a lui Nala, este in continua cautare de aventuri, la fel ca si tatal ei cand era pui. Intr-una dintre expeditiile ei, il intalneste pe Kovu, fiul lui Scar şi Zira. Kuvu locuieste in Tinutul Interzis dupa ce familia lui Scar fusese exilata dupa moartea acestuia.
Kiara şi Kovu dezvolta o relatie speciala, dar interzisa, si se lupta sa o păstreze in ciuda rivalitatii dintre familiile lor. Daca vor reusi iar dragostea va invinge inca o data veti afla urmarind a doua parte a aventurii "Regele Leu". Un film cu la fel de mult suspans ca si primul, ce promoveaza, ca si revista Meki, adevaratele valori ce conteaza in viata: prietenia si curajul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu