vineri, 29 iulie 2011

Lumea Disney - Tarzan



"Tarzan" prezinta aventurile extraordinare ale unui copil orfan crescut de o familie de gorile si acceptat in ultima instanta ca facand parte din neamul lor. Maturizat intr-un tanar cu calitati fizice de atlet si instincte de animal al junglei, viata lui ia o intorsatura neasteptata cand, in sfarsit, intalneste alti oameni fata de care simte imediat o legatura profunda.
Povestea incepe in primii ani ai secolului XX, cand o familie ajunge sa naufragieze undeva pe coasta Africii, intr-un loc salbatic, departe de civilizatie. Mama, tatal si fiul inca sugar sunt nevoiti sa supravietuiasca. Isi construiesc aici o casa intr-un copac, pentru a fi feriti de primejdii si mai ales de animalele din jungla. In acest timp un cuplu de gorile, Kerchak si Kala, isi pierde fiul, ucis de un leopard pe nume Sabor. Cand isi cauta un alt loc, Kala aude plansetul fiului de om, si in gaseste in casuta devastata, alaturi de parintii morti, ucisi se pare de leoparzi. Kala vrea sa il ia pe micutul neajutorat si reuseste sa scape din casuta, urmarita de temutul Sabor. Insa celelalte gorile in privesc cu scepticism pe micul pui de om, deoarece acesta arata diferit fata de ele.
Dar Kala continua sa il creasca pe puiul de om, caruia ii pune numele Tarzan. Cand Tarzan ajunge la maturitate, jungla este vizitata de un grup de exploratori, din care facea parte si frumoasa Jane, de care Tarzan se indragosteste.
Va putea oare el alege intre familia care l-a crescut si Jane? Un film cu adevarat plin de avanturi si de situatii inedite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu