sâmbătă, 30 iulie 2011

Jocuri de grupa - Bicicleta

Mersul cu bicicleta este ideal pentru fiecare copil. Chiar si pentru micutul tau! Printre avantaje se numara si faptul ca tonifica multe grupe de muschi, forifica plamanii si ajuta inima sa fie mai puternica.

Mersul pe bicicleta nu necesita un efort considerabil, iar beneficiile sunt multiple. Inainte sa ii achizitionezi un astfel de mijloc de locomotie, trebuie sa tii cont de varsta copilului tau. De exemplu, daca ii achizitionezi o bicicleta la varsta de doi ani, aceasta trebuie sa aiba una sau doua roti in plus, de sustinere. Acestea ii confera siguranta, eliminand orice pericol de rasturnare.

La aceasta varsta, copiii invata sa isi coordoneze miscarile, intre maini si picioare, iar bicicleta este cel mai potrivit instrument care le vine in ajutor. Acum isi dezvolta vederea periferica, echilibrul, capacitatea de coordonare si orientare in spatiu si invata sa se fereasca de obstacole. Pentru ca este un sport care se desfasoara in aer liber, este foarte benefic pentru organism, datorita interactionarii directe cu natura.

Intrucat Meki sustine miscarea si sportul in randul copiilor, propune un joc care presupune mersul pe bicicleta. In cazul unei curse de ciclism, scopul acesteia este sa treci primul linia de sosire. Ei bine, nu si in acest caz. Scopul jocului Bicicleta este sa treci ULTIMUL linia de sosire.
Te intrebi cum poti face asta si care sunt regulile?
Ei bine, poti afla asta de pe site-ul Meki, pentru doar 1 euro pe luna. Si nu doar atat, cu 1 euro/luna ai acces nelimitat la toata informatia de pe site. Suna bine, nu-i asa?
Meki este o organizatie ce scrie pentru si pe intelesul copiilor si, mai ales, de dragul lor. Asa ca Meki vrea sa ve ofere tot ce-i mai bun: jocuri de jucatin grup sau singuri, benzi desenate, povesti ilustrate si audio, concursuri.
Lumea Meki e o lume special creata pentru copii si de dragul copiilor ce va asteapta sa ii treceti pragul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu