duminică, 31 iulie 2011

Jocurile copilariei - Biscuitele


Disponibil ca si alte jocuri si in varianta electronica, pe care personal nu o recomand, Biscuitele este un joc asemanator jocului X si Zero. Ca si acesta, dezvolta capacitatea de concentrare a copilului si atentia la detalii, aspecte foarte importante si pentru cei de la Meki.
Cum se joaca: Se incepe prin a se desena un patrat de 20/20 de patratele. Este recomandat ca cei doi concurenti sa aiba instrumente de scris de culori diferite. Primul incepe desenand o linie urmand marcajul caietului de matematica, celalalt deseneaza si el o linie si tot asa. Scopul jocului este acela de a forma patrate, compuse din 4 linii. Cand un concurent formeaza un patrat acesta ii va colora continutul pentru a se putea face la sfarsit numaratoarea. Daca nu se dispune de instrumente de culori diferite, unul dintre concurenti pune un X in patratul lui iar celalalt un zero.
La sfarsit se numara patratele si castigator este acela care a reusit sa completeze cat mai multe. Mai jos aveti un model de joc, in varianta electronica insa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu