duminică, 31 iulie 2011

Jocurile copilariei - Comoara lui Piticot


Parinti, va mai aduceti aminte de jocul Comoara lui Piticot? Se aseamana foarte mult cu Pergementele Rosii propuse de revista Meki.
Jocul se joaca astfel: fiecare isi alege un pion de o anumita culoare si il aseaza pe patratica START. Apoi, fiecare da cu zarul o data pentru a se stabili ordinea jucatorilor. Ordinea se stabileste in functie de valoarea de pe zar, cine a dat cel mai mult muta primul si asa mai departe.
Jocul se desfasoara astfel: fiecare jucator da cu zarul si isi muta pionul conform valorii obtinute: daca dai 3 muti pionul 3 patratele. Aici intervine partea grea: fiecare patratica te poate ajuta sau, dimpotriva, te poate trimite inapoi. Totul tine de noroc. Suna bine, nu-i asa?
Comoara lui Piticot este un joc pentru toata familia, pentru parinti si copii laolalta, care va va captiva pe toti fara indoiala.
Pentru mai multe jocuri pe care le puteti juca toata familia accesati cu incredere pagina revistei Meki, o sursa nesecata de informatii si ajutoare pentru parinti si copii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu