joi, 28 iulie 2011

Lumea Disney - Cenusareasa


Ce copil nu viseaza la o poveste in care binele invinge intotdeauna, in care magia se impleteste cu hohotele de ras iar totul se termina cu "Au trait fericiti pana la adanci batraneti"? Meki este o revista ce sustine visele copiilor, cu Meki totul este posibil...
Disney spune povestea celei mai indragite povesti din istoria cartilor pentru copii, a Cenusaresei. Cenusareasa era o fata a carei mama murise cand ea era inca foarte mica. Tatal sau se recasatorise cu o femeie ce avea si ea doua fiice. Insa mama vitrega se purta foarte urat cu Cenusareasa, obligand-o sa se comporte ca o slujnica si sa stea mai mult in bucatarie la gura sobei.
Destinul Cenusaresei se schimba insa in momentul in care familia primeste o invitatie la un bal organizat la curtea regelui. Desi Cenusareasa fusese invitata si ea, surorile si mama vitrega reusesc sa impiedice ca aceasta sa mearga.
Insa Cenusareasa avea ca Nasa o zana buna, care ii indeplineste fetei visul de a merge la bal.
Ce se intampla mai departe veti afla urmarind aceasta celebra animatie a lui Disney, asa cum au facut-o si alte zeci de generatii inaintea voastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu