sâmbătă, 30 iulie 2011

Pizzalicious

In submeniul Jocuri de gatit a revistei Meki Junior puteti invata cum sa fiti cel mai priceput pizzar.
Istoria producerii pizzei incepe in antichitate, odata cu painea plata coapta pe pietre fierbinti, aromata cu diverse ierburi si condimente foarte populare in Napoli, Italia.
Primele retete simple de pizza au fost imbogatite in timp, pizza devenind un fel de mancare multinationala, aproape cea mai populara mancare, fiind reinventata mereu de fanii de pe tot globul.
Pizza de acum, este rezultatul unui lung proces de evolutie, mai ales ca de exemplu in acel timp nu fusesera descoperite rosiile.
Asa cum o stim noi azi, ea se pregateste dupa anii 1600 cand, odata cu descoperirea Americii, rosiile ajung in Europa. Taranii din Italia care erau foarte saraci au adaugat rosiile la prepararea pizzei.
Jocul Pizzalicious este un joc simplu, contra cronometru, in care trebuie sa va demonstrati abilitatile de a aseza cat mai repede ingredientele pe aluatul de pizza.
Cand deschideti jocul aveti la dispozitie 3 meniuri: PLAY, TUTORIAL sau MORE COOKING GAMES. Pentru a incepe jocul apasati play. Apoi alegeti nivelul de dificultate, intre EASY, MEDIUM sau HARD. Cu cat nivelul de dificultate este mai ridicat cu atat veti avea mai putin timp la dispozitie pentru asezarea ingredientelor.
De exemplu, primul nivel la dificultate medie arata asa:



Scopul jocului este sa asezati ingredientele pe pizza goala exact cum sunt aseazate pe cea terminata deja, alegandu-le din farfuriile din partea de sus a imaginii.
In functie de exactitatea cu care asezati aceste ingrediente veti primi mai multe sau mai putine puncte. Daca timpul se termina, jocul ia sfarsit.
Mult succes la ... pizza-lit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu