vineri, 29 iulie 2011

Lumea Disney - James si Piersica Uriasa


Lumea copiilor este una a fanteziei unde toate dorintele sunt realizabile. Nimic nu este imposibil in visele tale atunci cand esti copil, nici chiar cele mai neobisnuite ganduri. Meki sustine un univers al copiilor fara lucruri negative, incarcat de voie buna si povesti cu eroi de neinvins.
Eroul din povestea aceasta nu are nicidecum superputeri, ci este un simplu baietel orfan ce locuieste in Londa impreuna cu cele doua matusi ale sale, Spiker şi Sponge. Trebuind sa infrunte rautatile acestora, James (caci acesta era numele baietelului) viseaza la New York un oras in care toate dorintele se transforma in realitate.
Aventura incepe in momentul in care un bătrân care îi dă câteva obiecte fermecate. Cu ajutorul lor, băiatul creşte în curte o piersică uriaşă ce-i va îndeplini dorinţa.
Cand James se apropie de piersica, aceasta se deschise si il purta pe baiat intr-o calatorie plina de peripetii spre New York.
Povestea lui James este una special creata pentru copii si promoveaza ideea ca daca iti doresti un lucru destul de mult, acesta va deveni realitate in cele din urma, tot ceea ce trebuie sa faci este sa crezi in visele tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu