vineri, 29 iulie 2011

Lumea Disney - Frumoasa si Bestia de Craciun


Craciunul este sarbatoarea bunatatii si a sfletelor deschise, o sarbatoare a magiei cand cele mei ascunse vise pot deveni realitate, o sarbatoare a minunilor si a puritatii sufletului. Cu ocazia sarbatorii de Craciun, Disney creaza o a doua parte a mult iubitei povesti, Frumoasa si Bestia .
In acest film de animatie, Belle este przoniera in castelul Bestiei si Craciunul se apropie. Desi Bestia ii interzice cu desavarsire acest lucru, Belle este hotarata sa sarbatoreasca Craciunul si sa aduca o raza de speranta in sufletul celor din castel.
Forte, personajul negativ al filmului, si muzicianul castelului, se teme ca planurile fetei vor pune capat blestemului sub care se afla intregul castel, blestem ce il facuse pe el de nepretuit in ochii stapanului. Asadar, incearca cu orice pret sa strice incercarile lui Belle si sa o faca sa dispara din castel. Daca binele va triumfa asupra raului veti afla viziionand acest film.
O poveste cu iubitele personaje din prima productie , puse in ipostaze inedite cu ocazia sarbatorilor de iarna, o poveste parca numai buna de vizionat la gura sobei in ajunul Craciunului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu