sâmbătă, 30 iulie 2011

Sa-i invatam pe cei mici limba engleza (partea a treia)


Pentru numai 1 euro/luna puteti continua sa ii invatati pe cei mici tainele limbii engleze. In cea de-a treia lectie, Meki propune doua poezioare interesante, prima despre ploaie (Rain) si a doua despre anotimpuri (Seasons).
Este foarte important ca invatarea unei limbi straine sa se produca treptat,prin introducerea expresiilor uzuale in conversatie si a formulelor de adresare. Abia cand acestea sunt bine invatate se vor adauga elemente mai complexe.
In mod contrar, daca acele cuvinte de baza nu sunt bine inradacinate se va ajunge la o stare de confuzie generala, la un sentiment de frustrare si in cele din urma la renuntare.
Daca dumneavoastra stapaniti bine limba engleza si doriti sa il invatati si pe cel mic tainele ei, puteti apela la urmatoarele metode:
- vorbiti cu cel mic folosing limba engleza, ajutati-l unde nu intelege si unde nu poate formula propozitii.
- faceti din invatare un joc, de exemplu: ascundeti prin casa biletele viu colorate care impreuna sa formeze o indicatie, de exemplu: Go to the frigde sau Look into the bedroom. Cand copilul urmeaza indicatia ascundeti si o mica recompensa la finalul drumului.
Alte idei de a invata limba engleza le gasiti pe site-ul Meki Junior la sectiunea Engleza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu