vineri, 29 iulie 2011

Lumea Disney - Bambi II


Aceasta este continuarea povestii clasice "Bambi", ecranizata de Walt Disney. Dupa ce Bambi isi pierde mama, tatal sau trebuie sa aiba grija de el. Insa vietile celor doi nu sunt tocmai compatibile, Bambi fiind un pui de caprioara jucaus iar tatal sau Printul Padurii, pe care toata lumea il respecta.
Asa ca amandurora le este greu sa se obisnuiasca unul cu celalalt. Tatal decide ca cel mai bine ar fi sa gaseasca o alta caprioara sa aiba grija de micul Bambi, sarcina ce cade pe umerii Bufnitei. Insa intre timp tatal si fiul realizeaza cat de mult se aseamana de fapt.
O alta poveste in ecranizarea lui Disney despre relatia dintre parinti si copii. Chiar daca este vorba de niste caprioare, aventurile lor se pot transpune si in lumea oamenilor, fiecare parinte intampinand la un moment dat dificultati in a comunica cu propriul copil.
Pentru acestia si nu numai, Meki are o sectiune speciala pentru parinti in care se gasesc articole ce au ca scop daramarea barierei dintre lumea celor mici si celor mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu