vineri, 29 iulie 2011

Lumea Disney - Hercule



Carui copil nu ii plac eroii neinfricati cu puteri nemaivazute? Lumea eroilor i-a fascinat dintotdeauna tocmai datorita invincibilitatii lor si a faptului ca sunt curajosi si lupta impotriva raului.
Asadar, Disney propune o poveste clasica, cea a eroului din mitologia greaca, Hercule. Transformat in semizeu de catre Hades, stapanul infernului, care vroia sa il detroneze pe Zeus, Hercule trebuie sa faca un singur lucru pentru a se putea intoarce in Olimp: sa dovedeasca ca este un adevarat erou. Avandu-i alaturi pe antrenorul sau, Phil, si pe calul inaripat Pegas, Hercule trece prin o multitudine de aventuri amuzante, care il fac sa se maturizeze si sa realizeze ca tatal sau, marele Zeus, are nevoie de el.
O varianta extinsa a acestei povesti o puteti gasi in Legendele Olimpului, unde Hercule este prezentat ca un erou neinfricat ce se lupta cu o serie de fiinte supranaturale.
O poveste clasica, pe gustul tuturor copiilor, dar si a parintilor, care se vor distra copios urmarind incercarile, uneoriu copilaresti, ale lui Hercule de a deveni un mare erou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu